top of page

You Dancing Portrait

If you don't do your dance, then who will?

~Martha Graham~

One day Special 

24 juli

Jouw authentieke beweging

Jouw verhaal

Samen duiken we in jouw verhaal, dat zich in jouw beweging wil laten zien; soms rauw, dan weer verfijnd of sensueel. Zacht, kwetsbaar of krachtig. Wat past bij jou?

We zullen het thema van jouw keuze, waar jij meer zichtbaarheid aan wilt geven. Wat zou jouw thema kunnen zijn?

Yesss!

We gaan aan perfectionisme voorbij, waarbij ongecensureerd dansen en bewegen vanuit jouw verlangen naar vrijheid, passie en eigenzinnigheid voorop staat.

 

Met als kers op de taart een krachtige reflectie van jou in een videoportret! 

Filmportret
The Heart of the feminine door Thu

danstherapiejannekebexkens_edited.jpg

Hoe wat en waar?

One Day - 24 juli 

In depth workshop & Video shoot

Deze dag zul je samen met andere vrouwen ervaren, waarin ieder zijn eigen ervaring zal hebben, maar ook de support van de vrouwenverbinding te voelen zal zijn. We starten de dag met schrijven, tekenen en dansen van jouw verhaal of thema dat je zichtbaar wilt maken.  

Dit verdiepen we door jouw verhaal dans te verhelderen en uit te werken met passende bewegingen te definieren die authentiek en van jou zijn. Na de lunch zal er toegewerkt worden naar een dansportret van ieder individueel. 

Video portret

Er zal een camerateam aanwezig zijn , die zal zich heel fijn en ontspannen opstellen, zodat je nauwelijks in de gaten hebt dat ze er zijn. Ze filmen jou op een natuurlijke manier, op jouw tempo en afgestemd op jouw wensen. 

Na afloop ontvang je een video portret van jezelf met de mooiste momenten en puurste delen van jou in dans en beweging. Een ervaring om nooit meer te vergeten!

Practische Info

Zaterdag - 24 juli 2021

10u tot 17u inclusief lunch

6 vrouwen max

Locatie:

Studio 19, Hurksestraat 19 Eindhoven

Investering

Omdat het een pilot is kun je dan meedoen voor 95euro (t.w.v 245 euro)

Voorwaarden om mee te doen: 

- Je hebt al een traject bij mij gevolgd

- Omdat het een pilot is, kan ik het videomateriaal gebruiken voor promotionele doeleinden, zoals het delen van jouw verhaal op social media. Uiteraard heb je ook inspraak op final edit van videomateriaal. Vind je dit spannend? Laat het me dan even weten, dan sparren we hier even over . 

jannekebexkens_edited_edited.jpg

Janneke Bexkens

Dans is de spiegel van je innerlijke wereld, je ziel.

Het lichaam spreekt en wil gezien worden in verbinding, passie en vrijheid. Jouw natuurlijke, spontane beweging zorgt voor een toegang tot je onderbewustzijn en je vitaliteit. 

 

Mijn behoefte aan veen diepe verbinding met mijzelf en authentiek expressie te geven aan dat wat er in mij leeft, dat gun ik jou ook!

Als lichaamsgericht coach, maker en therapeut vind ik het heerlijk om andere jou via expressie en creativiteit te begeleiden in de weg naar je lichaam en gevoelsleven. 

bottom of page