top of page

Meer over mij

Dansen is leven

 

Dans gaf mij als kind ontzettend veel levensvreugde.  Hier voelde ik dat ik mijn eigen wereld kon scheppen, waar mijn gevoelens een plek hadden, dat ik mijn energie hier helemaal kwijt kon. 

Bewegen naar vrijheid

In eerste instantie dook ik helemaal de danswereld in, ik wilde alles leren en beleven! Toen ik op mijn 10de jaar starte met de vooropleiding van de dansacademie leerde ik mijn lichaam en expressie door de jaren heen beter kennen. Heerlijk om volle passie en overgave elke dag bezig te zijn met dans. Ondertussen voelde ik in deze tijd een nieuwsgierigheid naar de mogelijkheden van het leven, het mysterie van de mens en de wet van aantrekking.  Ik vond het reuze interessant hoe schrijvers als Donald Neal Walsh onderzoek deden naar de bron die in alles en ieder schuilt. Deze nieuwe ontdekking zorgde ervoor dat ik meer wilde dan alleen een uitvoerend danser zijn, de 'in mijn beleving' marionet van de choreograaf.

De kritische blik van de theater wereld voorbij. Dit was een begin van mijn zoektocht op welke manier ik een bijdrage kon leveren in het 'geluk' van mijzelf en de mensheid.

PhotoSessions-314614-dsc_7374-bewerktado