top of page

Algemene Voorwaarden

Huisregels

1. De locaties zijn rookvrij.

2. Respect voor elk mens, ongeacht zijn religie, opvattingen of fase in zijn (spirituele) processen is de belangrijkste kernwaarde. Ik ben respectvol naar alle deelnemers en verwacht dat deelnemers ook respectvol zijn naar elkaar.

 

3. De locaties zijn met zorg gekozen om deelnemers tijdens een sessie, een retreat of een evenement een ‘thuis’ te geven. Behandel de locatie en haar omgeving dan ook met zorg, zoals je eigen huis. We dragen samen zorg voor de schoonheid en gezelligheid.

4. Tijdens een sessie, retreat of evenement is drugsgebruik en overmatig alcohol gebruik niet toegestaan.

 

Reservering

Je plek is bevestigd zodra de betaling is voldaan. 

 

Annulering

Sessie

1. Annulering binnen 48 uur is kosteloos, na 48 uur wordt er 50% van het bedrag in rekening gebracht. 

Retreat of groepstraject

1. Bij annulering kun je een restitutie krijgen van 50% 2 weken voorafgaand het weekend, daarna is het gehele bedrag verschuldigd. Bij ziekte en andere omstandigheden zal ik meedenken of er een korting mogelijk is op een toekomstig evenement. Voorafgaande geldt ook voor annuleringen i.v.m. ziekte of andere overmacht.  Je mag ook in overleg met mij, om een ander jouw plaats laten innemen.

2. In geval van annulering door mij heeft de deelnemer recht op terugbetaling van het reeds betaalde geld, tenzij er overeengekomen wordt een andere datum te plannen. De deelnemer heeft geen recht op enige andere compensatie of schadevergoeding.

Verantwoordelijkheid

1. De deelnemer is zelf verantwoordelijk voor het aangeven van persoonlijke omstandigheden (medicijngebruik, omstandigheden die invloed kunnen hebben op de dans etc.). Ik ben niet verantwoordelijk voor de persoonlijke eigendommen en de gezondheid van deelnemers. Deelnemers dragen zelf deze verantwoordelijkheid.

 

2. Mocht je antidepressiva of antipsychotica gebruiken dan is het belangrijk dat je dit altijd voorafgaand aan je komst meldt. 

 

Privacy:

Ik respecteer je je privacy en gaan daar zorgvuldig mee om. Je persoonsgegevens deel ik niet met derden.

Triage

Voorafgaand aankomst zal ik je een aantal vragen stellen omtrent je gezondheid en die van mensen in je omgeving. Ik ben dit conform de COVID-19 protocollen verplicht. Werk daar a.u.b. aan mee en geef eerlijke antwoorden.

bottom of page